Nyomtatás

Kedves Kollégák!

 

A mai napon rengeteg megkeresés érkezett hozzám, hogy hogyan lehet FELIR számot igényelni, illetve kiegészíteni a tevékenységét. A NÉBIH megkeresése által az alábbi információt kaptam:

 

Olyen esetekben amennyiben nincsen benne a listában a növényorvos jelezni kell a hiányosságot a NÉBIH Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címén, és egyúttal meg kell adni a lakcímét, kamarai azonosító számát, FELIR számát, amely alapján a NÉBIH kezdeményezi a MÁK-nál a növényorvosok listájának kiegészítését.

Ha a lista kiegészítése megtörtént, a NÉBIH vissza fog jelezni az e-mail küldője részére.

 

Amennyiben a növényorvos nem rendelkezik FELIR azonosítóval, regisztrálnia kell a NÉBIH FELIR rendszerében, és ott a növényvédelemhez tartozó tevékenységeket kell kiválasztania. A regisztrációt a következő linken található rendszeren keresztül tudja elvégezni: http://portal.nebih.gov.hu/felugyeleti-dij

 

Amennyiben problémája vagy kérdése van a regisztráció kapcsán, kérjük forduljon a FELIR ügyfélszolgálathoz.

 

A FELIR ügyfélszolgálat elérhetőségei

Telefon: 06-1/336-9024
Fax: 06-1/336-9230
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: 1525 Budapest Pf.: 121

 

 

Üdvözlettel:

Kujáni Lászlóné

alelnök

Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara

1112 Budapest, Budaőrsi út 141-145.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.